Despăgubiri daune accidente rutiere

 Sună un Avocat

 Sună un Avocat

Tudor Florea & Cristina Bucșă - Societate de Avocați Suceava

Vezi articol

Ați fost victima unei vătămări produse în urma unui accident rutier ori ați fost implicat într-un accident auto (deces, vătămare corporală) și aveți nevoie de un avocat specializat în despăgubiri accidente rutiere?

Puteți obține atât daune morale cât și daune materiale de la firma de asigurări RCA a șoferului vinovat în cazul unui accident rutier, drept compensație pentru suferința dumneavoastră dar și pentru cheltuielile cauzate în urma accidentului rutier.

 

 

CINE POATE OBŢINE DESPĂGUBIRI RCA ÎN CAZ DE ACCIDENT RUTIER CU DECES SAU VĂTĂMĂRI CORPORALE?

 
  • Accident rutier cu vătămare corporală – orice persoană care a suferit o vătămare din cauza unui accident rutier și care nu a fost vinovată în totalitate de producerea accidentului, poate obține despăgubiri RCA. Orientativ, în cazul accidentelor rutiere cu vătămare corporală, avocații noștri au obținut pentru clienți despăgubiri începând de la 1000 RON pentru fiecare zi de ingrijire medicală consemnate în Certificatul medico – legal, până la 100.000 Euro. 

  • Accident rutier cu deces – au dreptul la despagubiri RCA toate rudele decedatului – copiii, frații, bunicii, părinții, soțul sau soția. Un copil poate obține despăgubiri pentru decesul părintelui de aproximativ 130.000 euro iar părintele poate obține despăgubiri RCA, pentru un copil minor decedat, de aproximativ 150.000 euro.

 

ÎN CÂT TIMP SE POT CERE DESPĂGUBIRI PENTRU UN ACCIDENT RUTIER?

 
  • În cazul în care ați fost implicat într-un accident rutier cu vătămări corporale, se pot solicita despăgubiri în maxim trei ani de la data finalizării cercetării penale, dar certificatul medical este indicat să îl solicitați în maxim 30 zile de la data accidentului.

  • În cazul în care ați fost implicat într-un accident rutier cu deces, se pot cere despăgubiri în maxim cinci ani de la data finalizării cercetării penale.

 

DE LA CE FIRME DE ASIGURĂRI OBŢINEM DESPĂGUBIRI (DESPĂGUBIRI ACCIDENTE RUTIERE) ?

 

Obţinem despăgubiri RCA de la orice firma de asigurări: City Insurance (prin FGA – Fondul de Garantare a Asiguraților), Euroins, Omniasig, Generali, Groupama, Asirom, Allianz-Tiriac, Grawe, Watford, etc.

 

  CU TITLU DE EXEMPLU, pentru unul dintre clienții noștri AM OBȚINUT SUMA DE 100.000 EURO, ca urmare a vătămării sale corporale în urma accidentului, prin negociere directă cu firma de asigurări cu care conducătorul auto care a produs accidentul rutier avea încheiată polița de asigurare obligatorie.

 

Astfel, în decurs de două luni de la data preluării dosarului de către avocații noștri, persoana vătămată a fost și despăgubită de către firma de asigurări.

 

Mai multe puteți citi aici: 

 

Cu ajutorul avocaților noștri specializați vă puteți valorifica dreptul la despăgubire în urma unui accident rutier, fie că este vorba despre prejudicii aduse autoturismului, fie că este vorba despre o vătămare corporală (evaluată prin zile de îngrijiri medicale) sau de un deces al unei persoane apropiate.

Avocat despagubiri accidente rutiere suceava
Daune morale accident masina
Daune victima accident
Despagubiri vatamare corporala deces
Despagubiri mostenitori decedat