Avocat Tudor FLOREA

Avocat Cristina F. BUCȘĂ

%

1

 Sună un Avocat

 Sună un Avocat

Tudor Florea & Cristina Bucșă - Societate de Avocați Suceava

  Despre noi

Abilități

Profesionalism

Seriozitate

Promptitudine

Dinamism

 

 

          Suntem o echipă de avocați cu sediul în Suceava, specializați atât pe ramura dreptului penal, cât și a dreptului civil.

 

         Seriozitatea, pregătirea profesională, păstrarea valorilor morale, respectul față de client, precum și comunicarea dintre avocat și client sunt valorile de bază în desfășurarea activității biroului nostru.

    

                Astfel, activitatea juridică a societății noastre de avocatură se concentrează pe urmărirea intereselor procesuale ale clientului, făcând posibilă acordarea unei asistențe complexe și specializate în funcție de fiecare caz în parte.

 

             Viziunea noastră este de a construi o relație între avocat-client bazată pe încredere. Acest fapt ne obligă să dăm tot ceea ce este mai bun din noi spre a ne îndeplini obiectivele propuse. Încrederea clienților reprezintă, mai întâi de toate, o responsabilitate.

 

            Cu siguranță în rândul nostru veți găsi cel mai bun avocat de care aveți nevoie și care să vă reprezinte interesele cu brio.

Profesionalism - Încredere - Performanță

despre avocati suceava birou cabinet avocat

           Ca un foarte bun avocat, Tudor Florea este un orator desăvârșit, stăpânind cu precizie arta de a vorbi în public. Capacitatea sa de a privi în perspectivă,  de a crede cu tărie în cauza sa și curajul în fața adversarilor sunt punctele sale forte.

 

        Astfel, s-a făcut cu ușurință remarcat în cele mai complexe arii ale dreptului, dar și în relația cu clienții, fiind totodată un bun ascultător.

 

        Acesta reușește să identifice cu exactitate tactica juridică ce urmează a fi adoptată, fiind în același timp promotorul unei soluții în interesul clientului său care să fie și morală în raport cu toate implicațiile.

        Încă din primii ani din cariera sa, Cristina Bucșă s-a făcut remarcată prin soluțiile inedite câștigate în litigiile cu instituțiile publice ale statului și a luptat pentru drepturile clienților săi.

 

     Totodată, abilitățile sale precum logica juridică, persuasiunea și capacitatea de a comprima și sublinia esențialul, sunt cheia profesionistului care este astăzi.

 

      Dorința sa de perfecționare se armonizează cu empatia de care dispune și astfel dau naștere celei mai capabile asistențe și reprezentări juridice.