Ai fost reținut și există riscul să fii arestat preventiv ?


Ai fost citat pentru a fi audiat într-un dosar penal și nu știi ce va urma ?

Ai depus în calitate de persoană vătămată o plângere penală care tergiversează, existând riscul ca dosarul să se închidă cu o clasare ?

 Sună un Avocat

 Sună un Avocat

Tudor Florea & Cristina Bucșă - Societate de Avocați Suceava

       Echipa noastră de avocați asigură asistență juridică și reprezentare în fața organelor de urmărire penală (poliţie, parchete, parchete specializate – D.N.A. şi D.I.I.C.O.T., parchete militare) a persoanelor puse sub învinuire, aflate în stare de libertate sau în stare de detenţie.

 

     Asigurăm asistenţă juridică şi reprezentare persoanelor fizice prejudiciate în urma săvârşirii unei infracţiuni, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor responsabile şi în vederea recuperării prejudiciilor materiale sau morale create prin infracţiune.

 

            Societatea noastră a dobândit o solidă experiență în materia cererilor de rejudecare a persoanelor condamnate în mod definitiv și care pe parcursul procesului penal nu s-au aflat în România și nu s-au putut apăra corespunzător.

 

       Oferim servicii de asistență și reprezentare pentru următoarele infracțiuni:

Omor și omor calificat; Ucidere din culpă; Lovire sau alte violențe; Vătămare corporală; Violență în familie; Lipsire de libertate în mod ilegal; Șantaj; Amenințare; Trafic de persoane; Proxenetism; Act sexual cu un minor; Violare de domiciliu; Furt și furt calificat; Tâlhărie; Înșelăciune;

 

    Distrugere și distrugere calificată; Ultraj; Nedenunțarea, omisiunea sesizării, favorizarea făptuitorului, tăinuirea, mărturia mincinoasă, cercetare abuzivă; Nerespectarea hotărârilor judecătorești; Luarea de mită, darea de mită, trafic de influență și cumpărarea de influență;

 

         Falsificarea de monede; Falsul material în  înscrisuri oficiale; Falsul intelectual; Falsul în înscrisuri sub semnătură privată; Uz de fals, fals în declarații; Punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice și altele.

avocat penal dosare penale infractiuni